Verjaardagen

Er zijn geen jarigen vandaag

In de komende 7 dagen

Bloemschikkertje (65)
DarenHeiro (46)
Chantal29 (44)
karla (67)
Clippo (57)


 Laatste lid

Naam Geregistreerd op
puck1953 06 jan
ChristmasElf83 15 nov
kameelke 16 okt
hverhoef82 19 dec
tinus29 09 nov
jovo68 01 nov
LindaK 29 okt
Eric 24 okt

 Link naar ons

Linken naar KerstForum.nl mag. Gebruik de volgende HTML:




  • Welkom
Welkom op KerstForum.nl, het grootste en gezelligste Kerst Forum van Nederland en Vlaanderen.
Kijk hier eens rond en ontdek waar je moet zijn voor de mooiste kerstshows, de lekkerste kerstrecepten of klets gewoon gezellig mee in het forum over van alles en nog wat.

  • Laatste nieuws

Bekijkt laatste berichten Kerstmarkten evolueren tot gezelligheidevents


Leiden - De kerstmarkten in Leiden, Goes & Arnhem zijn met een bezoekersaantal van 70.000 verspreid over 3 dagen de grootste kerstmarkten in Nederland. Bij de kerstmarkten ligt de nadruk op belevenis, Naast de kramen met sieraden, kerstversieringen, winterkleding etcetera zijn er demonstraties en muziek.

Wie de kerstmarkt in Leiden of Goes bezoekt, komt terecht in een kerstsprookjeswereld. Muziek, kerstliederen, sneeuw, gigantische kroonluchters en huizenhoge kerstbomen nemen de bezoeker mee in een sfeervolle ambiance.

Honderden feestelijke kramen met tienduizenden kerst en cadeau koopjes. Een ongekende hoeveelheid kerst en cadeau artikelen tegen de spotprijzen. Kaarsen, kerstballen, kerstmannen, kerststallen noem maar op. Maar ook sieraden, speelgoed en tientallen stands met uiteenlopende kerstcadeautjes.

Volop ideeën opdoen om uw huis nog meer in kerstsfeer te brengen. Dit kan bij de diverse kunstenaars en creatievelingen die laten zien hoe je met betrekkelijk eenvoudige middelen de mooiste kerstcreaties kunt maken, zoals sierlijke kerstservetten of zelf geschilderde kerstkaarten.
Kaarsen maken, potten bakken, sieraden of kerstkransen ontwerpen: diverse cursussen worden aangeboden op de grootste en mooiste kerstmarkt van Nederland.

Onder een hemel verlicht met 70.000 kerstlampjes en tussen huizenhoge kerstbomen worden er op het grote kerstpodium optredens verzorgd door uiteenlopende koren en bands.De bezoeker kan op de gezellige terrassen genieten van de muziek en de sfeer onder het genot van een warm glas glühwein of een kopje koffie met warme appelbol of andere kerstlekkernij.

Gezellig, warm, feestelijk, glinsterend mooi: kortom de grootste en mooiste kerstmarkten van Nederland staan nog steeds aan de top van alle kerstevenementen in Nederland.

bron: Blikopnieuws.nl


Bekijkt laatste berichten Pond maakt kerstshoppen dit jaar leuker


Kerstshoppen in Engeland is dit jaar nog leuker vanwege de gunstige positie van het Britse Pond. Cruiseferrymaatschappij DFDS Seaways speelt daar op in en biedt vanaf begin november een 3-daagse KerstShop MiniCruise naar Newcastle.

Wie met Oud & Nieuw iets bijzonders wil, kan de jaarwisseling vieren aan boord van een comfortabele cruiseferry van DFDS Seaways. Op 31 december vaart de Princess of Norway een 'Oudejaarsroute' naar het IJ.

Ex-Idol Floortje
Tijdens het all-inclusive oudejaarsfeest verzorgt ex-idol Floortje een spetterend optreden en hebben de gasten een schitterend uitzicht op het vuurwerk boven Amsterdam.

Kerstshoppen
Het MetroCentre bij Newcastle is met 330 winkels de grootste shopping mall van Groot Brittannië. Zowel het overdekte winkelcentrum als de gezellige binnenstad staan vanaf medio november in het teken van kerst.

De 3-daagse KerstShopMiniCruise naar Newcastle is te boeken vanaf € 84,- per persoon en is inclusief overnachtingen, een hele dag vrij te besteden in Newcastle en transfer naar het centrum.

Oud & Nieuw Cruise
Met de all-inclusive formule zorgt DFDS Seaways ervoor dat het de gasten aan boord niets ontbreekt. Gedurende de avond zijn aan boord alle drankjes, hapjes en het Scandinavische dinerbuffet inbegrepen. De bars, de nachtclub en het casino zijn tot in de vroege ochtend geopend.

bron: Tourpress


Bekijkt laatste berichten Wal-Mart loopt vooruit op Kerstmis


BENTONVILLE – Wal-Mart is een dikke twee maanden voor het kerstfeest al druk bezig met goedkope kerstgedachten.

Amerikaanse retailorganisaties waarschuwen de diverse retailbranches vanwege de sombere economie voor de slechtste kerstperiode sinds 2002. Wal-Mart zit niet stil en heeft nu al de prijzen verlaagd van het meest populaire speelgoed dat in de winkels ligt.

Onderzoek
Ook zullen de winkels eerder dan gebruikelijk worden ingevuld met goedkope kerstartikelen. Uit een onderzoek van Wal-Mart zelf blijkt dat drie op de tien moeders die vaste klant zijn van de retailgigant, al drie maanden voor het kerstfeest inkopen doen die gericht zijn op de kerstperiode.

Eerder
Ook zal de helft van de volwassen klanten een maand eerder dan gebruikelijk kerstinkopen doen, zo zegt het onderzoek. De consumenten willen op deze manier de uitgaven voor de dure kerstperiode uitstrijken over meerdere maanden.

bron: distrifood


Bekijkt laatste berichten The Night before Christmas


Stap binnen in de driedimensionale en wonderbaarlijke wereld van Tim Burton’s bijzondere avondvullende stop-motion animatiefilm The Nightmare before Christmas. Geniet van zijn magistrale fantasiewereld waarin Jack Skellington, de pompoenenkoning van Halloweenstad, verveeld raakt van de jaarlijkse routine van Halloween.

Vanaf 5 november brengt Walt Disney Studios Home Entertainment Tim Burton’s The Nightmare before Christmas opnieuw uit op DVD als 2-Disc Collector’s Edition en op Bluray. Nu digitaal gerestaureerd en geremastered. Intenser, donkerder en schitterender dan ooit. Precies zoals Tim Burton zich had voorgesteld.

Bovendien met zeer veel Bonusmateriaal:
• What’s This? Jack’s spookhuis vakantieavontuur.
• Frankenweenie (Uncut Version) met nieuwe inleiding door Tim Burton.
• Vincent – Korte film.
• Tim Burton’s originele gedicht verteld door Christopher Lee.
• Geheel nieuw audiocommentaar door Tim Burton, regisseur Henry Selick en componist Danny Elfman.
• Achter-de-schermen making-of van Tim Burton’s The Nightmare Before Christmas.
• De werelden van Tim Burton’s The Nightmare Before Christmas: Halloweenstad – Kerstmisstad - De echte wereld.
• Verwijderde scènes.
• Vergelijking tussen het storyboard en de film.
• Originele bioscooptrailers en –posters.

bron: dvd.nl


Bekijkt laatste berichten Leffe Kerstbier


InBev lanceert dit jaar voor het eerst in België een Leffe Kerstbier. Het gaat om een amberkleurig bier met een alcoholpercentage van 6,6 procent en een "een rijk, fruitig en tegelijk kruidig boeket". Het bier wordt tot vlak na Kerstmis in grootwarenhuizen verkocht in flesjes van 33 cl en aan de horeca in vaten geleverd, zo meldt de Belgisch-Braziliaanse brouwer in een communiqué.

Leffe blaast hiermee een eeuwenoude brouwerstraditie nieuw leven in om een keer per jaar een uniek bier te brouwen. Hiertoe werd in de loop van het jaar de beste gerst en hop bewaard. Het Leffe Kerstbier is een degustatiebier dat zowel voor als na de maaltijd of gewoon tijdens een rustig moment gedronken kan worden, aldus de brouwer.

bron: De Morgen






 Inloggen

Naam:


Wachtwoord:


Onthoudt mij


 Statistieken

Totaal aantal berichten 194499
Totaal aantal onderwerpen 4547

Totaal aantal leden 3710
Ons nieuwste lid is puck1953

 Kalendar

<< March 2024 >>
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


 Het team

Beheerders
Johan

Moderators
Kerst Forum
Lieve
pegster
tinkelbell


cron