Verjaardagen

Er zijn geen jarigen vandaag

In de komende 7 dagen

Raymond en Krista (32)
tanja christmas (33)


 Laatste lid

Naam Geregistreerd op
jjheemskerk 10 dec
Mark Hilkens 10 dec
ingi 03 dec
RobertJ 27 nov
Lyn 27 nov
TheoLibregts 16 nov
reluk202 05 nov
Opajan 29 okt

 Link naar ons

Linken naar KerstForum.nl mag. Gebruik de volgende HTML:
  • Welkom
Welkom op KerstForum.nl, het grootste en gezelligste Kerst Forum van Nederland en Vlaanderen.
Kijk hier eens rond en ontdek waar je moet zijn voor de mooiste kerstshows, de lekkerste kerstrecepten of klets gewoon gezellig mee in het forum over van alles en nog wat.

  • Laatste nieuws

Bekijkt laatste berichten Kerstshows


Kijk eens rond bij de mooiste tuincentra van Nederland en Vlaanderen.
[center]
Afbeelding
Goltstein in Rotem (B)

Afbeelding
Eurofleur in Leusden (NL)

Afbeelding
Kerstwereld Hendriks in Ermelo (NL)

Afbeelding
TC Overvecht in Utrecht (NL)

Afbeelding
Van Uytsel in Kontich, Antwerpen (B)

Klik op de banners om naar de foto's te gaan.
[/center]


Bekijkt laatste berichten Kerstkaraoke op RTL4 én RTL.NL


Zing mee met de RTL4-kerstfilms, maak er een video van, en mogelijk sta jij binnenkort blèrend op RTL.NL...

Karaoke
RTL4 laat de musicalfilms Annie en The Sound Of Music op Eerste Kerstdag voorzien van de originele Engelstalige tekst in karaokevorm. 'RTL4 Christmas Sing Along' begint maandag 25 december om 17.15 uur met de film over het roodharige weesmeisje Annie, waarbij de fans kunnen meezingen met onder meer Tomorrow en It's A Hard KnockLife.

Dooooo-Reeeee-Miiiiii
Om 20:30 uur is de aftrap van The Sound Of Music, waarin de familie Von Trapp centraal staat, met bekende nummers als Do-Re-Mi en Edelweiss. Aan de films is een speciale prijsvraag gekoppeld. Wie tijdens de karaokesessies de origineelste homevideo maakt, waarin is te zien hoe deze gezellige meezingavond heeft uitgepakt, maakt kans op prijzen. Tussen kerst en oudjaar zijn deze filmpjes via www.rtl.nlte bekijken. De internetbezoeker kan dan de uiteindelijke winnaar kiezen.


Bekijkt laatste berichten Kersthits.nl


Afbeelding
Door Talpa is een nieuw station opgericht onder de naar Radio Digitaal. Een van de kanalen is Kersthits.nl waar 24 uur per dag, 7 dagen per week alleen maar kersthits van de groten der aarde te horen zijn.

Iedereen kent de klassiekers van Wham, Band Aid en Mariah Carey maar Kersthits.nl gaat verder. Er is ook ruimte voor grappige (Flappie), originele (Run DMC), en traditionele (Jackson 5, Bing Crosby) hits. Een totaal-
kerststation met een goed afgewogen muziekmix.

[center]Afbeelding[/center]


Bekijkt laatste berichten Kus, Chipz en Jan Smit strijden om kersthit


Het gaat weer dringen worden in de hitlijsten van eind december. Want verschillende artiesten doen een gooi naar dè kersthit van 2006. In Engeland is het al jarenlang een traditie om hier een wedstrijd van te maken, dit gebruik lijkt nu ook naar Nederland overgewaaid. Vorig jaar waren het de dames van Kus die met Wat Ik Wil Met Kerstmis Ben Jij een kneiter van een hit scoorden. Dit jaar proberen zij het opnieuw en schakelen daarbij de hulp in van René Froger voor het liedje Kon Het Maar Altijd Kerstmis Zijn. Ze krijgen daarbij concurrentie van onder andere Jan Smit en Chipz.

Tienerpopsensatie Ch!pz nam het nummer Christmas Time is Here op, dat in Duitsland op 1 december wordt gereleast. Een Nederlandse datum is mij onbekend, maar ik vermoed dat dit nagenoeg gelijk zal zijn.

En dan Jan Smit. Hij brengt op 1 december een tweede versie van uit van Cupido, waarop hij samen met zijn zus Monique het lied Kerst Voor Iedereen zingt. Vorig jaar deed hij dat al met Bridget, nu dus in een nieuw jasje. Gezien zijn ongekende populariteit lijkt Smit vooralsnog de beste kaarten in handen te hebben.

bron: nlpop.blog.nl


Bekijkt laatste berichten Mysterieuze Kerstman onthuld identiteit


KANSAS CITY - Meer dan een kwart eeuw deelde hij met Kerst geld uit aan onbekenden, soms honderden dollars per keer.

[center]Afbeelding[/center]
[center]De mysterieuze kerstman bleek zakenman Larry Stewart. FOTO AP[/center]
Verborgen achter een grote witte baard en in een rood pak struinde de
mysterieuze weldoener de straten van Missouri af op zoek naar
hulpbehoevende stadgenoten. "Secret Santa" groeide uit tot een ster in de VS, maar niemand kende zijn naam of zijn gezicht. Tot Larry Stewart 58, zakenman in Kansas City, dit weekeind eindelijk uit de schaduw trad.

Amerika's kerstman is ernstig ziek en hoopt dat anderen zijn kerstritueel overnemen, "want we zijn er om elkaar te helpen"
Stewart, die aan kanker lijdt, verdiende zijn fortuin met kabeltv en telefonie. Voordat hij miljoenen verdiende, was hij echter straatarm. Een restauranteigenaar hielp hem toen hij als hongerige dakloze diens zaak binnenwandelde om eten te stelen. Stewart zwoer ooit ook zo'n goede daad te stellen.

In 1979 begon hij geld weg te geven. Het werd een jaarlijks ritueel; eerst briefjes van vijf en later - toen zijn fortuin groeide - biljetten van honderd dollar. Zo'n 1,3 miljoen dollar heeft de zakenman inmiddels weggegeven. En al draagt Secret Santa dit jaar in plaats van zijn rode pak een wit ziekenhuishemd, zijn missie duurt voort. Honderdduizend dollar delen zijn helpers deze kerst uit. Wel met een voorwaarde: wie geld ontvangt, moet het gebruiken om een ander te helpen. ,,Er is geen beter gevoel vanuit je hart te geven zonder daar iets voor terug te willen"; aldus Stewart op zijn website.

bron: www.ad.nl


 Inloggen

Naam:


Wachtwoord:


Onthoudt mij


 Statistieken

Totaal aantal berichten 196950
Totaal aantal onderwerpen 4435

Totaal aantal leden 3692
Ons nieuwste lid is jjheemskerk

 Kalendar

<< May 2019 >>
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31


 Het team

Beheerders
Johan

Moderators
Kerst Forum
Lieve
pegster
tinkelbell