Verjaardagen

Proficiat:
Raymond en Krista (32)

In de komende 7 dagen

tanja christmas (33)
Charmed (28)
Mreen (54)


 Laatste lid

Naam Geregistreerd op
jjheemskerk 10 dec
Mark Hilkens 10 dec
ingi 03 dec
RobertJ 27 nov
Lyn 27 nov
TheoLibregts 16 nov
reluk202 05 nov
Opajan 29 okt

 Link naar ons

Linken naar KerstForum.nl mag. Gebruik de volgende HTML:
  • Welkom
Welkom op KerstForum.nl, het grootste en gezelligste Kerst Forum van Nederland en Vlaanderen.
Kijk hier eens rond en ontdek waar je moet zijn voor de mooiste kerstshows, de lekkerste kerstrecepten of klets gewoon gezellig mee in het forum over van alles en nog wat.

  • Laatste nieuws

Bekijkt laatste berichten Kerst 2007 komt er aan!


Het jaar is inmiddels al voor meer dan de helft om, dus de hoogste tijd om KerstForum.nl eens in een nieuw jasje te steken zodat we weer helemaal klaar zijn voor Kerst 2007.
Zoals jullie kunnen zien heeft de site zich onder gedompeld in warme kleuren die helemaal passen bij een knusse Kerst.
Ben jij in juli ook al met Kerstmis bezig? Dan moet je beslist eens lid worden van het forum! Daar kan je samen met andere lotgenoten helemaal toeleven naar "The Most Wonderful Time Of The Year".


Bekijkt laatste berichten Het jaar loopt ten einde


Dit was het mensen, 2006 zit er weer op. Voor mij persoonlijk was het een geweldig jaar ! ! ! !
Ik hoop dat voor degene waarbij het niet zo'n goed jaar was, je er toch kracht uit hebt kunnen halen om daarmee van 2007 een geweldig jaar te maken.

[center]Afbeelding[/center]


Bekijkt laatste berichten Nederlanders thuis met Oud & Nieuw


Thuis voor de buis. Dat doen Nederlanders het liefst op oudejaarsavond, zo blijkt uit onderzoek van bureau Motivaction in opdracht van de Nederlandse Staatsloterij. Maar liefst 56 procent kijkt televisie op de laatste avond van het jaar, terwijl andere Europeanen tafelen of uitgaan.

Het onderzoek is gehouden onder bijna 1000 Nederlanders en 100 Engelsen, Fransen, Spanjaarden, Belgen en Duitsers.

De zuiderburen blijken het meest uithuizig: 31 procent viert de jaarwisseling in een restaurant of café.

De grootste nachtbrakers zijn echter de Spanjaarden, want 32 procent gaat later dan 06.00 uur naar bed. Bijna de helft van de Engelsen duikt voor 02.00 uur al onder de wol. Datzelfde geldt voor 31 procent van de Nederlanders.

Engelsen werken op oudejaarsavond wel de meeste alcohol naar binnen, terwijl Spanjaarden het minst drinken.

[center]Afbeelding[/center]

Voor ruim de helft van de Nederlanders, maar ook voor de andere Europeanen, hoort champagne bij deze avond. Ook vuurwerk (45 procent) en oliebollen (46 procent) mogen volgens de Nederlanders niet ontbreken.

De Nieuwjaarskus gaat om middernacht naar de partner, zegt 71 procent.
Daarna zijn de kinderen en de moeder aan de beurt. In de andere landen gaat het ook in die volgorde.

Vrienden en familieleden die er niet bij zijn, krijgen veelal telefonisch (52 procent) en ook steeds vaker per sms (38 procent) een nieuwjaarswens. Duitsers (80 procent) en Spanjaarden (70 procent) grijpen het meest naar de telefoon.

Oud en nieuw is voor Nederlanders, Duitsers en Fransen vooral een moment om terug te kijken op het afgelopen jaar. Engelsen en Spanjaarden kijken het liefst vooruit, naar een nieuw begin. In Spanje zijn ze met 83 procent koploper in het maken van goede voornemens.

bron: www.hollandsenieuwe.com


Bekijkt laatste berichten Koopzondag voor kerst omzetknaller


AMSTERDAM - Veel Nederlanders hebben zondag last-minute kerstinkopen gedaan. In de supermarkten was het 'druk tot zeer druk'. Veel middenstanders openden zondag hun deuren, ook de winkeliers die dat op een 'normale' zondag niet doen.

Dat meldt het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel. De levensmiddelenbranche zag de omzet dit jaar in de week voor kerst stijgen met 77 miljoen euro, in vergelijking tot dezelfde periode vorig jaar. Zondag werden er 2,6 miljoen elektronische betalingen gedaan. Volgens Equens, het bedrijf dat de elektronische betalingen verwerkt, is dat 'een aanzienlijk aantal voor een zondag, omdat niet alle winkels open zijn en ook niet de gehele dag'. Zaterdag werd er 8,9 miljoen keer elektronisch afgerekend; zoveel betalingen zijn er nog nooit op een dag gedaan.

Vorig jaar werd er op de drukste dag minder dan 8 miljoen keer elektronisch betaald. Volgens het CBL is de omzetstijging mede te danken aan de opbloeiende economie. De meeste Nederlanders eten met kerst thuis. Gourmetten, fonduen en wokken zijn favoriet.

bron: www.zibb.nl


Bekijkt laatste berichten Fijne Kerstdagen


Nog even en dan is het weer zover, na maanden van voorbereidingen is het bijna Kerstmis 2006.

De afgelopen maanden zijn ontzettend druk geweest, zowel op het forum als daarbuiten maar het was het allemaal meer dan waard! De bezoekers aantallen zijn ook dit jaar weer meer dan verdubbeld en bij deze wil ik alle leden bedanken voor de gezelligheid die zij op het forum hebben gebracht!

[center]Afbeelding[/center]


 Inloggen

Naam:


Wachtwoord:


Onthoudt mij


 Statistieken

Totaal aantal berichten 196950
Totaal aantal onderwerpen 4435

Totaal aantal leden 3692
Ons nieuwste lid is jjheemskerk

 Kalendar

<< May 2019 >>
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31


 Het team

Beheerders
Johan

Moderators
Kerst Forum
Lieve
pegster
tinkelbell


cron