Verjaardagen

Er zijn geen jarigen vandaag

In de komende 7 dagen

Bloemschikkertje (65)
DarenHeiro (46)
Chantal29 (44)
karla (67)
Clippo (57)


 Laatste lid

Naam Geregistreerd op
puck1953 06 jan
ChristmasElf83 15 nov
kameelke 16 okt
hverhoef82 19 dec
tinus29 09 nov
jovo68 01 nov
LindaK 29 okt
Eric 24 okt

 Link naar ons

Linken naar KerstForum.nl mag. Gebruik de volgende HTML:




  • Welkom
Welkom op KerstForum.nl, het grootste en gezelligste Kerst Forum van Nederland en Vlaanderen.
Kijk hier eens rond en ontdek waar je moet zijn voor de mooiste kerstshows, de lekkerste kerstrecepten of klets gewoon gezellig mee in het forum over van alles en nog wat.

  • Laatste nieuws

Bekijkt laatste berichten Woede over dorp vol kerstversieringen


AMSTERDAM - Met nog ruim twee maanden te gaan, zijn sommige winkeliers al niet meer te houden. Verschillende straten zijn in Coleford al helemaal volgehangen met kerstversieringen, dit tot grote ergernis van veel Britten.

De kerstvrijwilligers in het plaatsje Coleford zijn vorige week al begonnen met het aanbrengen van lampjes, bomen, Maria´s en kerstbomen. "En dit is nog maar het begin", aldus een inwoner van het plaatsje. "We zijn nog wel tot eind november bezig tot het helemaal af is". Hij zegt dat ze zo vroge beginnen omdat ze het werk anders niet op tijd afkrijgen. De vrijwilligers kunnen namelijk alleen maar op zondag aan de grote klus werken.

Een hotelmanager snapt er niets van. "Halloween moet nog komen en dan zit ik al tussen de kerstspullen". Ook andere ondernemers vinden het veel te vroeg. "Het grote risico is dat mensen verveeld raken door alle kerstversieringen en tegen de tijd dat het kerst is niks meer kopen", vreest een ondernemer.

bron: telegraaf.nl


Bekijkt laatste berichten Unieke kunst kerstboom; in vijf minuten opgezet


Winschoten - Royal Christmas komt met een oplossing voor iedereen De 5 minuten boom. Het unieke aan deze kunstkerstboom is dat de boom zelf openspringt en gereed is binnen 5 minuten. De kunstkerstboom bestaat uit drie delen die je eenvoudig op elkaar plaatst. De takken hoeven niet meer worden uitgevouwen en springen zelf open.

De meeste bezitters van een kunstkerstboom zien er enorm tegenop. Het geharrewar met losse takken die allemaal stuk voor stuk omgebogen moeten worden. Om een mooie volle boom te creëren ben je al gauw een paar uur zoet.

De boom is binnen vijf minuten gebruiksklaar en kan binnen één minuut weer opgeborgen worden. In de decoratiebranche was de boom vorig jaar al een doorslaand succes.

De prijs van de 5 minuten boom ligt gelijk aan de 'normale'kunstbomen. De kerstwinkel brengt in 3 modellen op de markt en deze zijn leverbaar in de maten: 150 cm t/m 240 cm. De prijzen variëren van 69,- euro voor de standaard boom van 1.50 m en 245,- voor de meest luxe boom van 2.40m.




bron: blikopnieuws.nl


Bekijkt laatste berichten SingStar ABBA in de winkels met Kerstmis


AMSTERDAM - Sony heeft vandaag bekendgemaakt dat, in samenwerking met ABBA, de populairste liedjes van de groep worden samengebracht op SingStar voor PlayStation 2 en PlayStation 3.

SingStar ABBA wordt ontwikkeld in samenwerking met ABBA en Universal Music. Sony heeft tot december 2009 de exclusieve rechten verzekerd. In SingStar ABBA kun je met onvergetelijke liedjes meezingen, zoals ‘Mamma Mia’, ‘Gimme Gimme Gimme’, ‘Waterloo’ en ‘Dancing Queen’.

“We zijn heel blij te mogen samenwerken met ABBA om hun liedjes samen te brengen op SingStar voor de kerstperiode”, zegt David Reeves, President, Sony Computer Entertainment Europe. “Deze iconische band blijft populair, jaar na jaar, en we weten zeker dat SingStar fans niet kunnen wachten om deze selectie van klassiekers aan hun SingStar collectie toe te voegen.”

Lucian Grainge, Voorzitter/CEO van Universal Music Group International: “ABBA behoort tot dat eliteclubje van muzikanten en artiesten die met de jaren alleen maar populairder worden, nu nieuwe generaties kennismaken met de meest onvergetelijke muziek ooit gemaakt. De hele wereld zal weer meezingen met SingStar ABBA.”

bron: telegraaf.nl


Bekijkt laatste berichten Kerstboom wordt duur


WOUWSE PLANTAGE - Er zal dit jaar vooral in de Randstad behoorlijk in de buidel getast moeten worden voor een kerstboom.

Dat geldt met name voor de Nordman-bomen; naar verwachting kosten ze tussen de vijftig en zestig euro voor topkwaliteit. Ook andere soorten bomen zullen iets duurder zijn. Vooral de hoge transportkosten dragen daaraan bij.

bron: telegraaf.nl


Bekijkt laatste berichten Het Grote Kerstfeest in Maastricht


Vier jij Kerst thuis bij de kerstboom? Of vier je het allerleukste Kerstfeest van het jaar samen met De Kerstman, Kevin & Bibi, Ali B, Nick & Simon, Djumbo, Brace, René Shuman & Angel-Eye, Gio, Yes-R, Kus, Gebroeders Ko en een Special Guest!

Het Grote Kerstfeest zal plaats vinden op zaterdag 13 december 2008 in het MECC te Maastricht.
Kerstmis wordt al jarenlang gevierd op veel verschillende manieren, maar dit spektakel wil je echt niet missen. Sterker nog.. wij denken dat je helemaal uit je dak zal gaan op Het Grote Kerstfeest! Bestel dus snel kaartjes en vier Kerst zoals je dat nog nooit gedaan hebt!

Meer info via http://www.hetgrotekerstfeest.nl/






 Inloggen

Naam:


Wachtwoord:


Onthoudt mij


 Statistieken

Totaal aantal berichten 194499
Totaal aantal onderwerpen 4547

Totaal aantal leden 3710
Ons nieuwste lid is puck1953

 Kalendar

<< March 2024 >>
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


 Het team

Beheerders
Johan

Moderators
Kerst Forum
Lieve
pegster
tinkelbell


cron