Verjaardagen

Er zijn geen jarigen vandaag

In de komende 7 dagen

Bloemschikkertje (65)
DarenHeiro (46)
Chantal29 (44)
karla (67)
Clippo (57)


 Laatste lid

Naam Geregistreerd op
puck1953 06 jan
ChristmasElf83 15 nov
kameelke 16 okt
hverhoef82 19 dec
tinus29 09 nov
jovo68 01 nov
LindaK 29 okt
Eric 24 okt

 Link naar ons

Linken naar KerstForum.nl mag. Gebruik de volgende HTML:




  • Welkom
Welkom op KerstForum.nl, het grootste en gezelligste Kerst Forum van Nederland en Vlaanderen.
Kijk hier eens rond en ontdek waar je moet zijn voor de mooiste kerstshows, de lekkerste kerstrecepten of klets gewoon gezellig mee in het forum over van alles en nog wat.

  • Laatste nieuws

Bekijkt laatste berichten Minima krijgen extraatje voor Kerst


Arme gezinnen krijgen dit jaar van hun gemeente 50 euro voor Kerstmis. Dat heeft de Vereniging van Nederlandse Gemeenten bekendgemaakt. Het extraatje is bedoeld als compensatie voor de stijgende energie- en voedselkosten.

De bonus is voor huishoudens met een inkomen tot 120 procent van het sociaal minimum. Mensen met een inkomen net boven bijstandsniveau krijgen het geld ook. Het voornemen is om het geld begin december uit te keren.

Het extraatje komt uit de 50 miljoen euro die het kabinet bij de behandeling van de Voorjaarsnota op voorstel van de PvdA apart zette.

bron: nos.nl


Bekijkt laatste berichten Kerstbomenactie wegens succes geprolongeerd


Bewoners van Heemskerk die vorig jaar samen met hun buren Kerstmis wilden vieren, konden daarvoor een kerstboompakket aanvragen bij de gemeente.

De pakketten werden bekostigd uit de buurtbudgetten. De projectteams buurtgericht werken hebben besloten dat dit succesvolle project dit jaar een vervolg krijgt.

In dertig straten in Heemskerk werd vorig jaar door bewoners samen Kerstmis gevierd. Met lampjes, kerstballen en slingers tuigden zij samen een kerstboom in de straat op. Boom én versiering waren onderdeel van een kerstboompakket dat zij via de gemeente hadden aangevraagd. Het pakket bevatte verder nog chocolademelk, glühwein, thee, koffie en lekkere hapjes en lampionnen en kaarsjes, waarmee bewoners een gezellige kerstviering konden organiseren. Dat het initiatief een groot succes was, bleek uit het aantal aanvragen dat het aantal beschikbare kerstboompakketten oversteeg. En uit de reacties van bewoners: "Ontzettend gezellig!" en: "Dat doen we volgend jaar weer, alleen organiseren we het dan helemaal zelf."
Gezien het succes hebben de projectteams buurtgericht besloten dit jaar opnieuw bewoners de gelegenheid te bieden zich op te geven voor een kerstboompakket. Het pakket bestaat uit een kerstboom van ongeveer vier meter, lampjes (inclusief verlengkabel), kerstballen en slingers, geschikt voor buitengebruik. Verder zit er in het pakket onder andere chocolademelk, glühwein, thee, koffie en lekkere hapjes. Eén van de bewoners ontvangt een kleine vergoeding voor het stroomverbruik. Het feestpakket is geschikt voor vijfentwintig personen.

Feestje organiseren
Van bewoners die voor een Kerstboompakket in aanmerking komen, wordt wel een tegenprestatie verwacht: zij moeten samen met de buren uit de straat de boom opzetten en versieren, samen een feestje organiseren én hiervan foto’s maken en beschikbaar te stellen aan de projectteams, die de foto’s en eventuele verslagen zullen publiceren in de buurtbladen en op de gemeentelijke website.
De kosten van de kerstboompakketten worden betaald uit de buurtbudgetten, die worden beheerd door de projectteams buurtgericht werken in Heemskerk.

Pakket aanvragen
Voor een kerstboompakket komen alleen straten in aanmerking die vorig jaar geen kerstboompakket hebben ontvangen! Per gebied zullen maximaal vijf aanvragen worden gehonoreerd. Straten die niet in aanmerking komen voor een pakket óf die worden uitgeloot als het aantal aanvragen per gebied groter is dan vijf, kunnen een bijdrage van maximaal honderd euro aanvragen om zelf een kerstfeest in de straat te organiseren.
Aanvragen voor een kerstboompakket dienen uiterlijk maandag 15 september te worden ingediend bij mevrouw Ter Horst van de gemeente, telefoon 256801 (maandag tot en met donderdagmorgen) of e-mailadres horst@remove-this.heemskerk.nl.

bron: heemskerk.nl


Bekijkt laatste berichten Nintendo laat DS-bundels voor Kerstmis zien


De wintertijden zijn niet ver meer van ons verwijderd, dat betekent naast bevroren vingers en snotterende neuzen ook Kerstmis. Speciaal voor die tijd van het jaar brengt Nintendo ons enkele handige bundels bestaande uit een DS en een game. Vandaag onderschepten we de aangekondige bundels voor je.

Er zijn vijf verschillende bundels, onderverdeeld in:
• Witte Nintendo DS Lite met Dr. Kawashima’s Brain Training: How Old Is Your Brain?
• Zwarte Nintendo DS Lite console met Dr. Kawashima’s Brain Training: How Old Is Your Brain?
• Rode Nintendo DS Lite console met Big Brain Academy
• Roze Nintendo DS Lite console met Nintendogs Labrador and Friends
• Blauwe Nintendo DS Lite console met Cooking Guide: Can’t Decide What To Eat?

bron: gamersnet.nl


Bekijkt laatste berichten Kerstalbum - Sheryl Crow


NASHVILLE - Zangeres Sheryl Crow komt eind deze maand met een kerstalbum getiteld Home For Christmas. Op het schijfje komen negen traditionele kerstliedjes en het nieuwe nummer There Is A Star That Shines Tonight. Dat berichtte de website van het Amerikaanse blad People dinsdag.
Het komt niet vaak voor dat een popartiest een album maakt dat alleen voor de kerstperiode is bestemd. Dit omdat radiostations het werk dan in slechts een relatief kleine periode kunnen draaien. De Amerikaanse artieste (46) is echter zo gecharmeerd van het kerstfeest dat zij wel een kerstproject aandurft. Vanaf 30 september is haar werk verkrijgbaar via een Amerikaanse winkelketen.
De zangeres uit Nashville heeft geprobeerd de kerstnummers een ,,zuidelijke sfeer'' mee te geven.

bron: ad.nl


Bekijkt laatste berichten Oud & Nieuw




Iedereen een hele fijne jaarwisseling en de allerbeste wensen voor 2008.






 Inloggen

Naam:


Wachtwoord:


Onthoudt mij


 Statistieken

Totaal aantal berichten 194499
Totaal aantal onderwerpen 4547

Totaal aantal leden 3710
Ons nieuwste lid is puck1953

 Kalendar

<< March 2024 >>
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


 Het team

Beheerders
Johan

Moderators
Kerst Forum
Lieve
pegster
tinkelbell


cron