Verjaardagen

Er zijn geen jarigen vandaag

In de komende 7 dagen

Bloemschikkertje (65)
DarenHeiro (46)
Chantal29 (44)
karla (67)
Clippo (57)


 Laatste lid

Naam Geregistreerd op
puck1953 06 jan
ChristmasElf83 15 nov
kameelke 16 okt
hverhoef82 19 dec
tinus29 09 nov
jovo68 01 nov
LindaK 29 okt
Eric 24 okt

 Link naar ons

Linken naar KerstForum.nl mag. Gebruik de volgende HTML:




  • Welkom
Welkom op KerstForum.nl, het grootste en gezelligste Kerst Forum van Nederland en Vlaanderen.
Kijk hier eens rond en ontdek waar je moet zijn voor de mooiste kerstshows, de lekkerste kerstrecepten of klets gewoon gezellig mee in het forum over van alles en nog wat.

  • Laatste nieuws

Bekijkt laatste berichten Fijne Kerstdagen


Afbeelding


Bekijkt laatste berichten Clip van de week





Bekijkt laatste berichten Dickens Festijn 2011


De 19e eeuwse Engelse stad van Charles Dickens herleeft in volle glorie in het centrum van Deventer. In het historische Bergkwartier komen ruim 900 personages uit de beroemde boeken van deze Engelse schrijver tot leven: van Scrooge tot Oliver Twist, van Mr. Pickwick tot Christmas Carol Singers, van weeskinderen tot dronkaards, van kantoorklerken tot deftige lieden. Het Dickens Festijn zal dit jaar op zaterdag 17 en zondag 18 december plaatsvinden en is geopend op beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur. Het festijn wordt jaarlijks bezocht door ruim 150.000 bezoekers. Er dient rekening gehouden te worden met een wachttijd bij de toegang.

Toegang tot het Dickens Festijn is gratis en alléén mogelijk via de Keizerstraat (t.h.v. de Deventer Schouwburg). Bezoekers worden via dranghekken in de Keizerstraat en de Brinkpoortstraat naar de ingang van het festijn (t.h.v. de Walstraat) geleid, waar het publiek groepsgewijs wordt binnengelaten. De wachttijd kan oplopen tot 1,5 uur.

Daarnaast vindt van donderdag 15 t/m zaterdag 17 december de jaarlijkse kerstmarkt in de Grote of Lebuïnuskerk plaats.

Tevens is er op 17 december de wekelijkse warenmarkt en op 18 december een kerstmarkt. Op 18 december is het Kerstkoopzondag in de binnenstad. Bovendien vinden er op zondag 18 december onder de titel ‘Deventer Kerststad’ tal van gratis toegankelijke concerten plaats in de kerken met deelname van koren en muziekverenigingen uit Deventer en omgeving. De toegang is gratis.


Publieksinformatie:

VVV Deventer
Brink 56 (De Waag)
7411 BV Deventer
tel. 0900 35 35 355 (€ 0,35 /min)

website: www.vvvdeventer.nl


Bekijkt laatste berichten Clip van de week





Bekijkt laatste berichten Arthur Christmas 3D


Ook de Kerstman bekijkt, wanneer hij cadeautjes rondbrengt, wie lief is en wie een beetje stout. Arthur Christmas 3D is het gelukkig allebei.

De nieuwe animatiefilm van de producenten van Chicken Run en Wallace & Gromit begint als een klassiek kerstverhaal maar biedt, wanneer hij eenmaal op gang gekomen is, een wilde en heerlijk absurde sleerit tussen de wolken. Want het kan toch niet zo zijn, dat de Kerstman dit jaar ook maar één kind overslaat?

Hoe doet Santa dat eigenlijk, wil de kleine Gwen (Mimosa Avenue 23, Trelew, Cornwall) weten. Hoe kan hij op één kerstavond cadeautjes bezorgen aan miljoenen kinderen over de hele wereld?

Het slimme meisje stelt in haar brief aan de Kerstman nog veel meer kritische vragen. (PS: ze wil dit jaar een paarse glitterfiets cadeau).

Het antwoord op haar vraag is te vinden op de Noordpool. Kerstavond blijkt een strak geplande operatie waarin honderdduizenden elfjes overal tegelijkertijd cadeautjes onder de kerstboom droppen. Allemaal mini Mission Impossible’s terwijl wij liggen te slapen. De arrenslee is tegenwoordig een hypermodern luchtschip.

Aan het hoofd van ‘Operatie Kerstman’ staat niet de lieve, maar beetje ouderwetse Santa, maar zijn goedgeorganiseerde zoon Steve. Hij hoopt zijn vader op te volgen. Santa’s jongste zoon, Arthur? Dat is een vriendelijke dromer die iedere kinderbrief persoonlijk beantwoordt, maar geen benul heeft van schaal en efficiency.

Bekijk trailer:



Wanneer aan het einde van kerstavond één cadeau – Gwens glitterfietsje – per ongeluk onbezorgd achterblijft vindt Steve dat, op miljoenen correct bezorgde pakketjes, nog steeds een groot succes. Alleen Arthur kan zich niet voorstellen dat de Kerstman ook maar één kind ter wereld zou willen teleurstellen.

Arthur krijgt steun van Kerstopa. De oude baas deed in zijn tijd alles met ‘een oude slee en een dronken elf’ en vindt Steve niet meer dan ‘een postbode met een ruimteschip.’ Waar is de Kerstgedachte gebleven? Samen met inpakelf Bryonie spannen ze acht rendieren voor een slee uit 1845 en zetten koers naar Mimosa Avenue 23, Trelew, Cornwall.

Helaas blijkt het stratenboek van Kerstopa niet meer zo actueel. ‘Hoe heet het hier? To-ron-to?’ Parijs schijnt ergens anders te liggen. En een TomTom wijst je, als je niet oplet, ook de verkeerde kant op. Het zorgt voor een grandioze dollemansrit in 3D, waarbij ze de hele wereld overschieten en steeds minder rendieren overhouden.

Arthur Christmas 3D is mooi geanimeerd en zit vol vaart en plezier. Vooral Kerstopa is hilarisch. En een film waarin Santa’s kerstslee door de Verenigde Naties beschoten wordt met luchtdoelraketten is niet alleen leuk voor de kinderen. Voor jong en oud, dus. Operatie kerstmisfilm: volbracht.

Bron






 Inloggen

Naam:


Wachtwoord:


Onthoudt mij


 Statistieken

Totaal aantal berichten 194499
Totaal aantal onderwerpen 4547

Totaal aantal leden 3710
Ons nieuwste lid is puck1953

 Kalendar

<< March 2024 >>
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


 Het team

Beheerders
Johan

Moderators
Kerst Forum
Lieve
pegster
tinkelbell


cron