Verjaardagen

Er zijn geen jarigen vandaag

In de komende 7 dagen

Geertruida (71)
Patrick32 (44)


 Laatste lid

Naam Geregistreerd op
puck1953 06 jan
ChristmasElf83 15 nov
kameelke 16 okt
hverhoef82 19 dec
tinus29 09 nov
jovo68 01 nov
LindaK 29 okt
Eric 24 okt

 Link naar ons

Linken naar KerstForum.nl mag. Gebruik de volgende HTML:




  • Welkom
Welkom op KerstForum.nl, het grootste en gezelligste Kerst Forum van Nederland en Vlaanderen.
Kijk hier eens rond en ontdek waar je moet zijn voor de mooiste kerstshows, de lekkerste kerstrecepten of klets gewoon gezellig mee in het forum over van alles en nog wat.

  • Laatste nieuws

Bekijkt laatste berichten Klanten willen winkelen in kerstsfeer


Hoewel de buitentemperatuur nog geen winterse waarden heeft bereikt, heeft menig winkel zijn kerstspullen al uitgestald.

[center]Afbeelding
Bij Intratuin in Breda kunnen de klanten al volop winkelen in kerstsfeer.
[/center]
Bij Intratuin worden de kerstdorpjes weer opgesteld en bij Vroom & Dreesman staan de plastic bakken met rode kerstballen ook klaar.

Maar niet alleen de winkels beginnen zo vroeg met kerst. Klanten lopen als in de vroeg herfst de deuren plat om te vragen naar kerstspullen.

"Ik heb vandaag al vier telefoontjes gehad en veel bezoekers vragen wanneer onze kerstshow opengaat", aldus Debby Weemaes werkzaam bij tuincentrum Life & Garden in Hulst.

Ook bij Blokker komen dagelijks mensen binnen die vragen naar kerstartikelen. "Aanstaande week start onze kerstshow, maar we verkopen nu alvast kerstartikelen", zegt Jasper van der Hoef, franchise-nemer van Blokker in Etten-Leur.

"Mensen zeggen wel dat het vroeg is, maar ze zien alles liggen en ze kopen toch wat."

Het grootste succes verwacht Van der Hoef van de 'Typisch Hollands' huisjes. Hiermee kunnen mensen winterdorpjes bouwen rond de kerstboom.

Ook tuincentrum Intratuin gokt op de winterdorpjes. "De echte verzamelaars komen meestal in september al bij ons vragen, wanneer de spulletjes binnenkomen", zegt bedrijfsleider Bas Romme van Intratuin in Breda.

Bij Groenrijk in Roosendaal wordt bevestigd dat klanten al vragen naar kerstmateriaal. Maar Groenrijk begint officieel pas begin november met de verkoop. Eigenaar Pascal Verheijen: "Onze concurrenten zijn al lang bezig met hun kerstsuitstalling. Maar we willen de traditionele periode voor kerst in ere houden."

Ondertussen zijn sommige bedrijven nu al bezig met hun planning voor de kerst in 2008. Warenhuis Vroom & Dreesman (V&D) bijvoorbeeld.

"Wij zijn altijd al extra vroeg bezig met onze voorbereidingen voor kerst. Wij verkopen handgeblazen kerstballen. Die hebben we afgelopen zomer al besteld voor kerst 2008", aldus woordvoerster Dorry Burger.

De vele aandacht voor kerst, valt bij bij alle klanten even goed. Sommige mensen zijn bang dat Sinterklaas van het toneel verdwijnt. "Daar hoeven ze niet bang voor te zijn. Ze krijgen allebei evenveel aandacht van ons," aldus V&D-woordvoerster Burger.

Over de nieuwe trends met komende kerst zegt Burger, dat het warenhuis onder andere witte en zwarte kerstbomen gaat verkopen.

Verder kunnen klanten voor het eerst de speciale veranderende sterren die in de etalages van het warenhuis hangen, kopen.

In het Bredase filiaal van tuincentrum Overvecht zijn ook kleurige kerstbomen verkrijgbaar. En net als bij de andere winkels staan bijOvervecht vooral de kerstdorpjes centraal.

Daarnaast is bij Overvecht straks een miniatuurversie van de Bredase Grote Kerk te zien. "Wij willen zo veel mogelijk sfeer en emotie creeëren. Mensen komen daar op af", aldus algemeen directeur Edwin Turksma, die maandag naar China gaat om kerst 2008 voor te bereiden.

bron: De Stem

[ Terug ]



 Inloggen

Naam:


Wachtwoord:


Onthoudt mij


 Statistieken

Totaal aantal berichten 194499
Totaal aantal onderwerpen 4547

Totaal aantal leden 3710
Ons nieuwste lid is puck1953

 Kalendar

<< April 2024 >>
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30


 Het team

Beheerders
Johan

Moderators
Kerst Forum
Lieve
pegster
tinkelbell


cron