Verjaardagen

Er zijn geen jarigen vandaag

In de komende 7 dagen

miranda-tjuhh (27)
Amber (65)
ivo1976 (43)


 Laatste lid

Naam Geregistreerd op
jjheemskerk 10 dec
Mark Hilkens 10 dec
ingi 03 dec
RobertJ 27 nov
Lyn 27 nov
TheoLibregts 16 nov
reluk202 05 nov
Opajan 29 okt

 Link naar ons

Linken naar KerstForum.nl mag. Gebruik de volgende HTML:
  • Welkom
Welkom op KerstForum.nl, het grootste en gezelligste Kerst Forum van Nederland en Vlaanderen.
Kijk hier eens rond en ontdek waar je moet zijn voor de mooiste kerstshows, de lekkerste kerstrecepten of klets gewoon gezellig mee in het forum over van alles en nog wat.

  • Laatste nieuws

Bekijkt laatste berichten Oud & Nieuw
Iedereen een hele fijne jaarwisseling en de allerbeste wensen voor 2008.


Bekijkt laatste berichten Fijne Kerstdagen


Nog even en dan is het weer zover, na maanden van voorbereidingen is het bijna Kerstmis 2007.

Afbeelding

De afgelopen maanden zijn ontzettend druk geweest, zowel op het forum als daarbuiten maar het was het allemaal meer dan waard! De bezoekers aantallen zijn ook dit jaar weer bijna verdrievoudigd en bij deze wil ik alle leden bedanken voor de gezelligheid die zij op het forum hebben gebracht!


Bekijkt laatste berichten Opening Kerst Knikkerbaan Groot Succes


Met meer dan 150 bezoekers was de opening van de Kerst knikkerbaan van forum lid Jelle Bakker in galerie De Waker in Laag-Keppel een groot succes!

Op woensdag zaterdag en zondagmiddag (ook tweede kerstdag geopend) is deze kerst activiteit nog tot eind van het jaar te bewonderen in laag-keppel in de gelderse gemeente bronckhorst. Tijden van 13.30 tot 17.00 uur.

Mensen van ver weg, maar ook uit de omgeving, (groot)ouders met kinderen, buren en passanten, mensen uit zorg en onderwijs, familie van kinderen en mensen met een autistische stoornis vergelijkbaar met die van de 24 jarige Jelle, de bouwer van deze spectaculaire baan, kortom bezoekers even gevarieerd als de 1500 knikkers die zich een weg banen langs lichteffecten, lemax-kerstdorp, springsschans en andere opvallende zaken keken afgelopen weekend geboeid naar deze byzondere kerst activiteit die nog tot eind van het jaar te bezoeken (ook tweede kerstdag) op woensdag zaterdag en zondag van 1330 tot 1700 uur.

Het is moeilijk je een voorstelling ervan te maken maar via http://www.kerst.knikkerbaan.nl is een indruk te krijgen van dit door jelle winter wonderland 2007 gedoopte evenement en door te linken naar een kort filmpje op you tube!


Bent U in de buurt (met Uw kinderen) dan verheugt Jelle zich op Uw bezoek en demonstreert U graag zijn baan!

bron: hotfrog


Bekijkt laatste berichten Deck the Halls


Wil jij deze geweldige Kerstfilm winnen?

Afbeelding


Doe dan mee met de grote december verloting van KerstForum.nl

Om mee te kunnen doen moet je zijn aangemeld bij KerstForum.nl. Dit is gratis en geeft je de mogelijkheid om actief mee te doen op het grootste en gezelligste KerstForum van Nederland en Vlaanderen.

Ben je aangemeld, stuur dan een email naar info@kerstforum.nl met als onderwerp "Deck the Halls" en beantwoord onderstaande vragen:

1) In Deck the Halls wordt het personage Kelly Finch gespeelt door de actrice Kristin Davis. Uit welke bekende Amerikaanse sitcom ken je haar?

2) Hoeveel goede antwoorden zullen er op woensdag 19 december om 12.00 uur door mij ontvangen zijn?

Vermeld in je email naast je nickname ook je gewone naam en adres.
Degene die het goede antwoord op vraag 1 heeft en het dichtstbij het juiste aantal antwoorden zit wint de dvd!
Inzenden kan tot woensdag 19 december 12.00 uur ('s middags)


Bekijkt laatste berichten Kerstbomenwedstrijd Eigen Huis en Tuin


Mail een foto van je opgetuigde kerstboom en maak kans op een metamorfose!

Afbeelding

Corine komt dan na de Kerst bij je langs met de filmploeg om er voor te zorgen dat je ook na de feestdagen een sfeervol interieur houdt*.
Onder de inzendingen verloten we ook nog tien tegoedbonnen van de Praxis, zodat je zelf je kerstboom kunt vervangen door een mooie kamerplant.
Het is elk jaar een uitdaging om origineel te zijn, maar als het lukt, geeft het je veel voldoening en gezelligheid: je kerstboom optuigen! Is het je weer gelukt om de boom zo aan te kleden dat je er wel een beetje trots op bent?

Doe dan mee aan de kerstbomenwedstrijd van Eigen Huis & Tuin!

Klassiek of trendy, Oudhollands of een multiculturele kerstboom; het maakt niet uit welke stijl je kiest en waar je inspiratie vandaan haalt. De inzender van de meest indruk- wekkende kerstboom wint een metamorfose. Corine komt dan bij je langs om je huis kerstvrij te maken en de kerstboom te vervangen door kamerplanten en andere sfeermakers. Voor jou wellicht geen kale huiskamer na de feestdagen, maar een sfeervol decor!

Wat je moet doen:

Maak een duidelijke foto van je opgetuigde kerstboom. Vul onderstaand formulier in en stuur de foto mee. Gedurende de weken voor Kerstmis komen de mooiste, meest originele of creatiefste inzendingen op de website te staan. Na Kerstmis wordt de winnaar bekend gemaakt.

* Wil je niet een metamorfose winnen, maar wel je kerstboom delen met de overige bezoekers van Eigen, Huis & Tuin? Dat kan! Geef dit aan in het formulier en je maakt dan alsnog kans op een van de 10 Praxis tegoedbonnen.

Klik HIERom het formulier in te vullen op de site van Eigen Huis en Tuin

bron: eigenhuisentuin


 Inloggen

Naam:


Wachtwoord:


Onthoudt mij


 Statistieken

Totaal aantal berichten 196954
Totaal aantal onderwerpen 4437

Totaal aantal leden 3692
Ons nieuwste lid is jjheemskerk

 Kalendar

<< March 2019 >>
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


 Het team

Beheerders
Johan

Moderators
Kerst Forum
Lieve
pegster
tinkelbell